Om People Test Systems

People Test Systems har i mere end 25 år arbejdet med og udviklet erhvervspsykologiske analyser og cloudbaseret SW platform til HR professionelle. 

Høj faglighed er kernen i den måde vi arbejder på. Vi holder os kontinuerligt ajour med forskningen og arbejdsmarkedets efterspørgsel.

Med data, forskning og kunden i fokus

Hos People Test Systems tilbyder vi én brugervenlig cloud-baseret platform med testværktøjer til alle niveauer, der understøtter både rekruttering og udvikling, og som er udviklet, drevet og hostet i Danmark.

Alle vores analyser er normative og udviklet af vores egne psykometrikere. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre høj kvalitet og sparring til professionel personvurdering.

+350 kunder

Vi arbejder med mere end 350 kunder i vores netværk

+900 CERTIFICERINGER

Vi certificerer mere end 900 HR professionelle om året

+65.000 ANALYSER

Vi sender +65.000 analyser ud på vores platform hvert år

Vi hjælper virksomheder med at...

Skabe en mere kvalitativ, effektiv og retfærdig rekruttering ved hjælp af data relateret til personlighed og adfærd.

Udvikle både ledere og medarbejdere samt få tips og personlig coaching til, hvordan virksomheden øger selvbevidstheden.

Frigøre medarbejderes fulde potentiale ved at måle ydeevne og identificere den adfærd, der driver succes.

Vores historie

1996

People Test Systems stiftes og sammen med Københavns Universitet udvikles vores psykologiske analyser til erhvervsmæssig brug.

2007

Fokus intensiveres og vores SW platform videreudvikles for at sikre endnu flere indsigter, data og procesunderstøttelse.

2022

People Test Systems bliver en del af Assessio Group med ønske om at blive en af de førende udbydere inden for Human Capital Management.

Vi ønsker at være førende udbyder inden for human capital management

Vores mission er at give virksomheder og organisationer de bedst mulige redskaber til at identificere, matche, motivere, udvikle og beholde deres ledere og medarbejdere samt at bidrage til, at medarbejdere og ledere kan udfolde deres fulde potentiale.

Bag People Test Systems står et team af stærke profiler, der i fællesskab løfter kvaliteten af vores testværktøjer og ikke mindst understøtter en professionel HR-praksis.