Certificering

Masterclass

I denne Masterclass har vi fokus på at optimere din tilgang og styrke værdiskabelsen i rekrutteringsprocessen fra a-z.

Hvordan kan du spare værdifuld tid på rekrutteringerne, samtidig med at du følger forskningens svar på den optimale og biasfri rekrutteringsprocess? Hvordan sikrer du en datadreven tilgang til rekrutteringsbehov, process og målsætninger og hvordan forbereder du en effektiv og fokuseret afrapportering til ansættende leder, med stærke argumenter og bevismateriale i dine anbefalinger. 

Alt dette vil du få svar på i denne Masterclass, hvor du vil blive trænet i at bruge de afgørende funktioner i People Test Match gennem hele rekrutteringsprocessen fra a-z  og dermed sikre et stærkt beslutningsgrundlag i valget af den rette kandidat til jobbet. Vi arbejder med den datadrevne jobanalyse, udarbejder og validerer jobprofiler, vi arbejder med kompetencematch, matchscorer og skelner mellem det strukturerede og ustrukturerede interviewmateriale. Du går hjem som superbruger af udvalgte matchfunktioner og ved hvordan systemet bliver en fast følgesvend i den datadrevne rekrutteringsprocess

Masterclass Certificering

Målgruppe

Certificeringen henvender sig til PTP- certificerede ledere, rådgivere, konsulenter og HR-professionelle, som ønsker at arbejde ud fra en datadrevet og biasfri tilgang til jobanalyse, rekruttering og afrapportering og som ønsker at blive superbruger i de funktioner, som støtter denne process.

Indhold

Følgende vil du lære på dagen:

Metode

Master Class består af en forberedende del, med læsning af udvalgte artikler og forberedelse af en case med udgangspunkt i egen organisation. På selve dagen gennemgår vi de vigtige teoretiske elementer, kigger på en lang række testresultater og laver masser af øvelser, så du får indarbejdet en stærk rutine og er klar til at sætte det hele i anvendelse med det samme.

Værdiskabelse

På certificeringen opnår du kompetencer til:

Reducer bias i rekrutteringen

Gør rekrutterings-processen mere datadreven

Styrk den stærke datadrevne afrapportering til ansættende leder.