Certificering

People Test Basic

People Test Basic (PTB) certificeringen giver kompetencer til at analysere personer og optimere i forhold til adfærd, personegenskaber og færdigheder. PTB er en unik og letforståelig kombinationstest og den certificerede bruger vil få kvalifikationerne til at tolke testresultatetet i dybden og give en værdiskabende tilbagemelding til kandidaten.

Certificering i PTB

Målgruppe

Certificeringen henvender sig til ledere, konsulenter og HR-professionelle, der ønsker indsigt i medarbejdernes adfærd og færdighedsniveau. PTB-analysen benyttes primært til nyuddannede, timelønnede og medarbejdere på lavere funktionærniveau i forbindelse med rekrutteringsprocesser, trivsel, udvikling og præstationsoptimering.

Indhold

På certificeringen arbejdes der med:

Metode

Teori og værktøjer, dialog, eksempler, øvelser samt praktisk anvendelse. For at sikre optimal anvendelse og værdiskabelse med People Test Basic analysen er der en forudgående teoretisk eksamen og en afsluttende praktisk eksamen.

Værdiskabelse

På certificeringen opnår du kompetencer til:

EFFEKTIVISERE

… at effektivisere virksomhedens rekrutteringer

MÅLRETTE

… at målrette virksomhedens ledelse

OPTIMERE

… at optimere medarbejdernes præstation

Certificeringen

DEL 1

Teoretisk

Teoretisk e-learning på vores online læringsplatform People Test Academy med efterfølgende teoretisk online eksamen. Den teoretiske forberedelse til anden del af certificeringskurset har en varighed af ca. 5 – 7 timer.

DEL 2

Praktisk

Praktisk tilstedeværelseskursus med afsluttende praktisk eksamen. Tilstedeværelseskurset har en varighed af en kursusdag og afholdes hos People Test Systems.