Artikler Fra vores nyhedsbreve

Vil du gerne udvide din videnshorisont om relevante, HR-relaterede emner samt blive opdateret på vores seneste statistiske undersøgelser baseret data fra vores testplatform? Artiklerne herunder giver dig indsigt og inspiration til rekruttering, ledelse og udvikling, som du kan implementere på arbejdspladsen med det samme. 

Den gode jobanalyse på kort tid

En god jobanalyse er helt afgørende for at finde den rette kandidat til jobbet og undgå dyre fejlrekrutteringer. Det kan være svært at finde tiden

Matchscore introduceres

Snart får du som bruger adgang til et helt nyt værktøj: Matchscore. Det nye værktøj giver dig en mere objektiv vurdering af, hvor godt kandidaterne matcher en jobprofil.

Virtuel kompetence prioritering

Inden en ny medarbejder skal træde ind på arbejdspladsen, er det vigtigt at få de rigtige mennesker til at konkretisere, hvilke kompetencer de forventer, at medarbejderen skal besidde. Vi har udviklet et værktøj, du kan bruge til at strømline processen.

Manipulation af testresultater

Lige så længe psykometriske testværktøjer har været brugt til rekruttering, har ét spørgsmål været centralt: Kan testresultater manipuleres?

Scoringspotentiale på PTL

Nogle gange støder vi på en kandidat, der scorer lavere end forventet på PTL. Stjernerne lyser i samtalen og på CV’et, så hvor hopper kæden af, når de gode kandidater scorer lavt på PTL?

Utroværdige analyseresultater?

I omkring 6% af alle personlighedstests betegnes kandidatens besvarelse som utroværdig. Når dette sker, anbefaler vi som udgangspunkt, at der foretages en gentest. Bliv klogere på, hvordan du bedømmer troværdigheden af en test, og hvordan du skaber det rigtige afsæt for en gentest.

Diversitet under overfladen: DIVERSITET & INKLUSION

For de fleste leder ordet inklusion måske mest af alt tankerne hen på noget med folkeskolen og store politiske reformer. Men inklusion er på ingen måde forbeholdt elever i et klasselokale. Tværtimod er inklusion helt afgørende for at skabe resultater med diversitet-

Diversitet under overfladen: GENERATIONER

Hvem er arbejdsmarkedets generationer? Hvad kendetegner deres adfærd? Og hvordan spiller generationerne sammen? Det kan du blive klogere på i denne artikel.

Sådan undgår du bias i din rekruttering

Vælger du en mand eller en kvinde, når du skal rekruttere en leder? Hvis det første billede, der popper op på din nethinde ved ordet ”leder” er en hvid mand, så er der en god chance for, at du er biased – og vælger manden (ligesom alle andre).

”Det tager kun 5 minutter”

Hvilke kendetegn har en tidsoptimist? Hvordan identificerer du én? Og hvad skal du huske at spørge ind til, når du sidder over for én? Vi dykker ned i og besvarer ovenstående spørgsmål. Læs mere om tidsoptimisten her.

Ram bedre plet i din rekruttering

Vi kender alle de kedelige økonomiske konsekvenser af en fejlrekruttering. Derfor ville det være dejligt, hvis der fandtes forskning, som en gang for alle kunne slå fast, hvilke rekrutteringsmetoder der giver den største succesrate. Og den gode nyhed er, at det gør der faktisk.

Virtuel tilbagemelding

Afstem forventningerne inden mødet, varm det virtuelle mødelokale op & sørg for, at kandidaten kan følge med, når du giver en virtuel tilbagemelding.

Dine indsigter om kandidaten skal med i onboardingen!

Mange virksomheder ser rekrutteringsprocessen som succesfuldt afsluttet, når der sidder en ny medarbejder bag skrivebordet. Men som rekrutteringsansvarlige ved vi, at man kun er halvvejs – for onboarding-processen må ikke undervurderes.