Én platform med adgang til alle testværktøjer

Den interaktive form kombineret med let distribution, har gjort People Test Systems’ testplatform, People Test Match, til et uundværligt system, som er populært i både nationale og internationale HR-afdelinger og hos flere førende rekrutteringsbureauer. People Test Systems videreudvikler kontinuerligt People Test Match, så den både følger med den teknologiske udvikling, er brugervenlig og opfylder vores kunders behov.

Én testplatform - mange muligheder

Vores kunder distribuerer og tilgår tests i People Test Match. Testplatformen gør det nemt og intuitivt for testtageren at udfylde en test og for testbrugeren at arbejde med de forskellige testværktøjer. Med People Test Match skal man blot tilgå én platform for at udsende og arbejde med analyser.

Med testplatformen er det muligt at oprette og gemme jobprofiler til det job, der rekrutteres til. Disse jobprofiler kan deles imellem afdelingerne. People Test Systems’ faglige team har, på baggrund af deres mangeårige erfaring, udarbejdet forskellige skabeloner til jobprofiler, som er segmenteret efter branche og jobniveau. Skabelonerne er frit tilgængelige for brugere af People Test Match og kan også tilpasses egne jobprofiler. People Test Match gør det også muligt at sammenligne testresultater. Dette giver et overskueligt billede af forskellige teammedlemmers profiler.

People Test Match optimerer rekrutteringsprocesser, eksempelvis ved at testbrugeren automatisk får besked, når en test er udfyldt. People Test Match er SaaS (Software as a Service). Kort sagt betyder dette, at brugerne har adgang til platformen via internettet. Platformen er hostet i et datacenter, der er bemandet 24-timer i døgnet. People Test Match findes både på dansk og engelsk.

Du kan tilgå vores testplatform, People Test Match, direkte via dette link