Team test

People Test Team

Skab de bedste forudsætninger for succesfulde teampræstationer.

People Test Team er et testværktøj til sammensætning og udvikling af High Performance Teams. Testværktøjet kan både bruges til opstarten af et nyt team og til at få allerede eksisterende teams til at fungere optimalt, inden for de givne rammer.

Kort om People Test Team

Hvem

Ledere og medarbejdere på funktionærniveau og opefter.

Anvendelse

People Test Team er et effektivt teamværktøj til optimering af eksisterende teams, såvel som til sammensætning af nye.

Målinger

People Test Team testværktøjet skaber hurtigt et overblik, baseret på målinger i forhold til seks elementære teamroller.

Ekstra

Testværktøjet er en kombination af en nuanceret personlighedstest og en teamtest. People Test Team giver på en nem og overskuelig vis et klart billede af, hvilke egenskaber personen besidder i teamsammenhæng og i hvor høj grad. Ydermere giver den en dybdegående afdækning af teammedlemmernes tolerance og forståelse for hinanden.

People Test Team skaber værdi for:

Testværktøjs brugeren

Testværktøjet giver et enestående indblik i, hvordan teammedlemmerne kommunikerer, og hvad der skal til for at optimere deres samarbejde. Samtidig med giver testværktøjet ledelsen overblik og forståelse for, hvordan der fremadrettet skal rekrutteres til teamet, for at opnå et effektivt og målrettet High Performance Team.

Testtageren

People Test Team skaber klarhed over egne ressourcer, og hvorledes de bedst kan bringes til anvendelse i teamet. Derudover giver testværktøjet forståelse for, hvad teammedlemmerne bidrager med og motiveres af. De skaber dermed forudsætningen for et optimalt samarbejde.

Virksomheden

Komplette medarbejdere eksisterer ikke, men et team har potentialet til at blive det. Dette testværktøj giver teamledere en unik indsigt i teamdynamikken. Teamværktøjet præciserer, hvilken type motivation og vejledning, der fører til bedre præstationer og dermed skaber grundlag for High Performance Teams.

Vil du vide mere om certificeringen og værdiskabelsen i vores Team test, People Test Team (PTT)?